lagerbolag för truckverksamhet

Köpa lagerbolag för att starta egen truckverksamhet

2016-07-10

Det finns mycket att betänka då man vill starta egen truckverksamhet och om man vill driva aktiebolag så är det viktigt att man utför registrering till Bolagsverket på rätt sätt. Det här behöver inte vara så krångligt men det kan ta tid så man är inte igång i ett nafs. Om man däremot bestämmer sig för att köpa lagerbolag av företag som cbs.se så kan man på några timmar ha organisationsnummer och vara redo att köra.

Varför ska man köpa lagerbolag?

Nu kan man förstås undra varför man ska betala någon annan för att starta bolag. Det är ju inte svårare än att man tar reda på vilka blanketter som ska fyllas i och vad som ska göras i övrigt. Samtidigt så kan man tycka att det är löjligt att inte betala en mindre summa för att kunna komma igång omedelbart.

När man kan köpa lagerbolag så slipper man ju fylla i en massa blanketter och man behöver inte tänka på avgifter och annat som ska betalas in för att bolaget ska bli giltigt. Det är bara att köpa lagerbolaget och sedan dra igång. Man kan skicka fakturor från dag 1!

Viktigt med support

Något som man inte alltid inser då man funderar på att köpa aktiebolag är att man får en hel del hjälp av det företag som har lagerbolag som en tjänst. Det här är företag som kan mycket om att köpa och sälja aktiebolag och som är mästare på regler och lagar.

När man väl köper den här tjänsten så får man ju även supporten som man kan behöva då man först drar igång med sin egen truckverksamhet. Det här kan vara det som gör skillnaden mellan en bra start och ett företag som inte kommer igång som det ska.

Lagerbolaget är utan historia

Även om det är så att man med lagerbolag får ett färdigt aktiebolag som man kan dra igång på en gång så är det inte så att man köper ett aktiebolag med tidigare verksamhet och det här är viktigt. Du kommer fortfarande att ha ett helt nytt bolag som du själv bygger och sätter namn på. Det finns ingen historia att beakta eller oroa sig för.

Med tanke på hur mycket tid och tanke du behöver lägga på din verksamhet så kan det verkligen tyckas vara en enkel sak att köpa lagerbolag. Det här innebär ju att du slipper en massa administrativt arbete och att du kan fokusera på den truckverksamhet som du vill bedriva.

Välj rätt tjänst

Tänk dock på att det numera finns en rad olika företag som erbjuder lagerbolag vid sidan om andra tjänster som snabbavveckling. Du bör välja det som har ett gott rykte, som ger god support och som jobbar på ett etiskt sätt så att du kan känna dig trygg och säker då du köper bolaget och drar igång din verksamhet.


Etiketter:
Sidor:

 Sociala medier

 Kontaktinfo

Truckutbildning.se
Happy Småland AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 127 andra.

Truckutbildning.se Happy Småland AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar

www.truckutbildning.se