rengöring av däck

Rengöring av däck som ska förvaras

2017-02-24

När man ska förvara sommardäck eller vinterdäck så är det inte bara att kasta dem i förrådet. Det här är det förstås många som gör men det är ett misstag. Särskilt vinterdäcken behöver ordentlig rengöring innan man lägger dem på hyllan i garaget. Om man inte har tid med detta så kan man beakta de fördelar som kommer med att förvara däck hos en däckservice som kommer att ta hand om bildäcken på bästa möjliga vis.

förvara däckrengöring

 

Rengöring av däck

När man kör med bilen så fastnar det mycket smuts på däcken. Det här märker man ju då man tvättar bilen och ser det svarta vatten som rinner från fälgarna. Då man byter däck så får man inte glömma bort denna smuts för om saker som salt, föroreningar och småsten får ligga kvar på däcken så kan detta leda till att de under förvaring förstörs. Man får då inte samma fina väggrepp då man monterar på dem igen.

Hemma kan det vara svårt att göra rent på ett effektivt sätt och här kan det bli en fördel att välja att lämna in däcken till en verkstad. När man får bytet utfört såväl som hantering av däck på ett professionellt sätt så kan man lägga tiden på annat, och samtidigt kan man vara säker på att bildäcken som man har investerat så mycket i förblir i gott skick.


 Läs mer om...
Truckutbildning.se Happy Småland AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar

www.truckutbildning.se